Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2008

ΛΑΪΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ !!!!! ΚΑΙ ΠΡΑΣΙΝΑ ΑΛΟΓΑ.


Συντάκτης : Κωνσταντίνος
      Συνεργάτης
Σερφάροντας στο διαδίκτυο, έπεσα πάλι πάνω στις δηλώσεις της πρώην προέδρου της Βουλής κ. Ψαρούδα – Μπενάκη, στην επίσημη προσφώνηση της , για την γνωστοποίηση του αποτελέσματος της ψηφοφορίας ,για την εκλογή νέου Προέδρου της Δημοκρατίας:
«….τα εθνικά σύνορα και ένα μέρος της εθνικής κυριαρχίας θα περιοριστούν χάριν της ειρήνης, της ευημερίας και της ασφάλειας……στα εθνικά θέματα δρομολογούνται εξελίξεις που απαιτούν σύμπνοια και νηφαλιότητα…………».
Ακούγοντας για περιορισμό των εθνικών συνόρων και της εθνικής κυριαρχίας, η πρώτη σκέψη πηγαίνει στους γείτονές μας:
1.Αλβανία:Ζητά χρηματική αποζημίωση για τις κατασχεμένες περιουσίες των Τσάμηδων και ουσιαστικά τίποτε άλλο. Αλλά και να διεκδικήσει κάτι παραπάνω, νομίζω ότι δεν έχει καμία δύναμη (οποιασδήποτε μορφής) για να φοβόμαστε ότι κάτι θα μας αποσπάσουν.
2.Σκόπια:Από τη στιγμή που στη Μακεδονία κατοικούν απειροελάχιστοι κάτοικοι Σλαβικής συνειδήσεως, ας ζητάνε ότι θέλουν. Δε πρόκειται να πάρουν τίποτα.
3.Βουλγαρία: Προς το παρόν οι σχέσεις μας είναι κάτι παραπάνω από άριστες.
4 .Τουρκία:Θέλει να ενταχτεί στην Ε.Ε. Άρα δεν την συμφέρει να εμπλακεί σε πόλεμο με μέλος της, διότι κάτι τέτοιο θα τη γυρίσει πολλά χρόνια πίσω.
Αν αποκλείσουμε λοιπόν το «πόλεμο» με τους γειτονικούς λαούς, πως ερμηνεύουμε ότι τα σύνορα και η εθνική κυριαρχία, θα περιοριστούν; Μόνο με την ανεξαρτητοποίηση κάποιου κομματιού μας. Στη προκειμένη περίπτωση, ο νους μας πάει στη Κρήτη. Ήδη κάποιοι ανόητοι ξεκίνησαν τη προσπάθεια για μια ανεξάρτητη Κρήτη(ανάρτηση πανό στο Παγκρήτιο στάδιο με τη σημαία της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κρήτης κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα και την επιγραφή ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ 2013).Υπάρχουν φήμες που λένε ότι το 1913 που ενώθηκε η Μεγαλόνησος με την Ελλάδα, η συμφωνία που υπογράφηκε με τις Μεγάλες Δυνάμεις, ανέφερε ότι η ένωση θα διαρκέσει 100 χρόνια και μετά θα πραγματοποιηθεί δημοψήφισμα όπου οι κάτοικοι θα αποφασίσουν για την τύχη τους. Για το ποιοι προωθούν και χρηματοδοτούν αυτές τις κουταμάρες, θα παραθέσουμε το παρακάτω κεφάλαιο από την έκδοση ‘Σιωνισμός και Εθνικές Τραγωδίες’ του Ι. Χαραλαμπόπουλου (εκδόθηκε το 2005):
Το ενδιαφέρον που επεδείκνυαν ανέκαθεν οι εβραίοι για την παρουσία της Κρήτης ως κέντρο του «ιουδαϊκού πολιτισμού» είναι πασίγνωστο. Για την ενίσχυση αυτών των ανυπόστατων θεωριών τους, οι σιωνιστές μετέρχονται διάφορα μέσα, ανάμεσα στα οποία εντάσσεται και η ρίψη προκηρύξεων με εμπρηστικό περιεχόμενο σε κάθε γωνιά του νησιού (Αύγουστος 1977).
Η εκδήλωση ενός ενεργού ενδιαφέροντος για τη προσάρτηση της Κρήτης από οργανωμένα σιωνιστικά κέντρα, γίνεται ολοφάνερη κατά τη μεταπολεμική περίοδο, σε μια μεταιχμιακή δηλαδή εποχή, κατά την οποία συντελείται η οριστική μετάβαση της Ελλάδας στη σφαίρα επιρροής των Η.Π.Α. Το 1975 η αθηναϊκή εφημερίδα «Αθηναϊκή» (26-6-1975) απεκάλυπτε σε δημοσίευμα της ότι από το 1963 οι ισραηλινές μυστικές υπηρεσίες επιδίδονταν στη δημιουργία σεναρίων, τα οποία στόχευαν στη συγκρότηση αυτονομιστικών κινήσεων στη Κρήτη.
Η απόπειρα της διεισδύσεως των σιωνιστικών κεφαλαίων στη Κρήτη είχε γίνει ήδη ορατή με τη προσπάθεια της εβραϊκής εταιρείας «Λίττον» να αναλάβει την … οικονομική ανάπτυξη της νήσου. Παρά την προσωρινή αποτυχία τους να επιτύχουν ένα τόσο εμφανή στόχο, οι σιωνιστές δε πτοήθηκαν.

Αργότερα η επίσης εβραϊκή εταιρεία «Ακριτέθ» θα επιτύχει την επιζητούμενη διείσδυση, αναλαμβάνοντας σχεδόν το μονοπώλιο των κρητικών χαρουπιών και κρασιών. Εδώ αξίζει να γίνει μνεία και στην αυτονομιστική δραστηριότητα που ανέπτυξε μεταπολιτευτικά ομάδα 6 εβραίων στα Χανιά, λόγος ο οποίος έγινε και η αιτία απελάσεως τους, ενώ άπλετο φως στις σιωνιστικές ραδιουργίες ρίχθηκε το 1976, όταν ο καταδικασθείς από δικαστήριο του Ηρακλείου αυτονομιστής Ε. Ράμελ, αποφυλακίστηκε κατά τρόπο ανεξιχνίαστο, για να γίνει αργότερα γνωστό ότι επρόκειτο για αξιωματικό της εβραϊκής μυστικής υπηρεσίας ΜΟΣΑΝΤ.
Κατ’ αυτό τον τρόπο έθεσαν σε εφαρμογή τα σιωνιστικά σχέδια που απέβλεπαν στην αυτονόμηση της Μακεδονίας και της Κρήτης, σχέδια τα οποία είχαν δει το φως της δημοσιότητας ύστερα από μια σειρά δημοσιευμάτων της εφημερίδας «Αθηναϊκή», σύμφωνα με τα οποία το Ισραήλ είχε συστήσει από το 1971 ,ένα οργανισμό με διεθνείς προεκτάσεις, στον οποίο είχε ανατεθεί η υλοποίηση ακριβώς αυτών των αποτρόπαιων ανθελληνικών σχεδίων.
Όταν οι εβραίοι προπαρασκεύαζαν ποικιλότροπα την επίθεση του Αττίλα το 1974 στην Κύπρο, κάποιος μη γνώστης της πραγματικότητας, δε θα μπορούσε να φανταστεί τη συμβολή του Ισραήλ στη διάπραξη των τουρκικών θηριωδιών, η οποία αποτελούσε μια έμμεση μορφή προβολής διεκδικητικών αξιώσεων στη Κύπρο. Οι υπουργοί Εξωτερικών Αμύνης των Η.Π.Α. Κίσινγκερ και Σίσκο αντίστοιχα, οι οποίοι γνώριζαν τις κινήσεις των Τούρκων ήταν εβραίοι. Επίσης κατά τη διεξαγωγή της τουρκικής αποβάσεως (Αττίλας 1) τις επιχειρήσεις συντόνιζε ισραηλινό πολεμικό πλοίο εφοδιασμένο με τέλειο ηλεκτρονικό εξοπλισμό.
Ακόμη και σήμερα όλοι όσοι ασχολούνται με το κυπριακό ζήτημα είναι εβραϊκής καταγωγής. Τα προηγούμενα χρόνια την ίδια ακριβώς τακτική υιοθέτησαν οι εβραίοι και στο θέμα της Κρήτης. Είναι δε βέβαιο, ότι σε ανύποπτο χρόνο οι σιωνιστικές επιβουλές κατά της Κρήτης θα εκδηλωθούν εκ νέου, δεδομένου ότι οι σιωνιστές εργάζονται θέτοντας μακροπρόθεσμους στόχους. Η Κύπρος για να επικαλεσθούμε ένα απτό παράδειγμα το οποίο συμβάλλει στη πληρέστερη κατανόηση αυτής της τακτικής, είχε τεθεί στο στόχαστρο από το 1896-97, οπότε επέρχεται η χρεοκοπία της Ελλάδας και η υπαγωγή της στον Διεθνή Οικονομικό Έλεγχο.
Από τότε έχουν παρέλθει 100 περίπου χρόνια και ακόμα η κατάσταση γύρω από αυτό το ζήτημα παραμένει ασαφής και ρευστή. Το μόνο βέβαιο στη προκειμένη κατάσταση είναι ότι η Ελληνική αυτή νήσος χάνεται βαθμιαία, εξαιτίας της ορατής πλέον αμερικανό - εβραϊκής επιβουλής. Δεν αποκλείεται λοιπόν, ανάλογη έκβαση να λάβουν αργότερα το Μακεδονικό ή το Κρητικό ζήτημα, στα πλαίσια ενός εδαφικού διαμελισμού της Ελλάδας, ο οποίος προβλέπεται από τους σιωνιστές.
Ήδη οι εβραίοι, μεταπολεμικά και εντεύθεν, καταβάλουν διαρκείς προσπάθειες για να πείσουν ότι η Κρήτη αποτελεί πανάρχαια ιουδαϊκή εστία. Η επιδίωξη αυτή εστιάζεται σε μια προπαγανδιστική διαδικασία ψευδεπίγραφων επιστημονικών ερευνών, στα πλαίσια των οποίων εντάχθηκε και η κυκλοφορία του βιβλίου «Ιουδαϊκή Κρήτη». Η συγγραφή του ήταν έργο του εβραίου καθηγητή και στελέχους της Mossad Άνκορι, η δε έκδοσή του εξυπηρετούσε προφανείς σκοπιμότητες.
Παράλληλα με το σιωνιστικό αυτό σύγγραμμα που πλαστογραφούσε βάναυσα τις ιστορικές καταβολές του κρητικού πολιτισμού, προκειμένου να εδραιώσει τα ψευδώς υποστηριζόμενα από τους εβραίους, πραγματοποιήθηκαν αλλεπάλληλες μυστικές επισκέψεις εβραϊκών πλοίων στο θαλάσσιο χώρο της Κρήτης. Οι επισκέψεις αυτές είχαν το χαρακτήρα ερευνητικών ταξιδιών και αποσκοπούσαν στη δήθεν πραγματοποίηση υποθαλάσσιων ερευνών, με σκοπό την ανακάλυψη…αρχαιολογικών ευρημάτων τα οποία θα καταδείκνυαν την…εβραϊκή ιστορία της Κρήτης.
Ο Τζβη Άνκορι, προκειμένου να ενισχύσει την ανυπόστατη αυτή θεωρία του, συμμετείχε σε όλα τα κρητολογικά συνέδρια, στα πλαίσια των οποίων πραγματοποιούσε…επιστημονικές ανακοινώσεις.
Αρχικά επιδίωξή του ήταν να καταστήσει αποδεκτό το ιστορικό ψεύδος ότι ο Μινωικός Πολιτισμός προήλθαν…από εβραίους. Στη πορεία της ιστορικής παραχαράξεως και πλαστογραφίας όμως, καθώς διαπίστωνε ότι οι επιστημονικοφανείς ανακοινώσεις του ετύγχαναν μιας γενικής ανοχής, διεύρυνε το αρχικό σχέδιο εβραιοποίησης των νησιών του Αιγαίου πελάγους και της Κρήτης, συμπεριλαμβάνοντας σε αυτό και τη Σπάρτη. Η ασέβεια μάλιστα και το θράσος του Άνκορι δεν είχαν όρια, αφού δε δίστασε να καταφύγει στην επίκληση κίβδηλων επιχειρημάτων, ανάμεσα στα οποία ήταν το εξωφρενικό ότι ο Γεώργιος Πλήθων…ήταν εβραίος.
Ασφαλώς και το διαστρεβλωτικό έργο του Άνκορι δε διεξαγόταν σε άγονο έδαφος. Οι ευνοϊκές συνθήκες για τη παρουσίαση αυτής της ανυπόστατης θεωρίας, είχαν διαμορφωθεί ήδη από το 1965 με μια σειρά άρθρων του εβραίου…αρχαιολόγου Σάϋρους Γκόρντον, ο οποίος υποστήριζε αντιεπιστημονικά την…σημιτική προέλευση του Μινωικού Πολιτισμού.
Η ανάμειξη του Άνκορι στο «ερευνητικό» αυτό θέμα κατά κάποιο τρόπο διαστρεβλωτικό, γίνεται κατανοητό ότι δεν ήταν πρόσκαιρη. Αποτελούσε αναπόσπαστη πτυχή ενός ευρύτερου ανθελληνικού σχεδίου το οποίο υφίσταται και προβλέπει, μεταξύ άλλων, την απόσπαση της Κρήτης, μόλις οι συγκυρίες το επιτρέψουν, από τον ελλαδικό κορμό.
Ήδη έχουν εκδηλωθεί και άλλες συναφείς κινήσεις. Ειδικότερα έχει παρατηρηθεί από τον ελεγχόμενο από τον σιωνισμό βρετανικό τύπο, η παρουσίαση της Κρήτης ως ανεξάρτητης από την Ελλάδα. Χαρακτηριστική επ’ αυτού είναι η περίπτωση της εβραϊκής ιδιοκτησίας αγγλικής εφημερίδας «Sunday Times», η οποία σε αγαστή σύμπνοια με το ευρωπαϊκό κανάλι EYRONEWS, σε πίνακα που δημοσιεύει καθημερινά παρουσιάζοντας τις θερμοκρασίες που επικρατούν στις πρωτεύουσες των μεσογειακών κρατών, παρουσιάζει τη Κρήτη ως ανεξάρτητη χώρα. Ανάλογη είναι και κατάσταση που παρουσιάζεται στο τομέα των συγκοινωνιών (λόγου χάρη «Κρητικές Αερογραμμές»).
Εγώ σα Κρητικός θα ήθελα να αναφέρω τα παρακάτω:
Διαβάζοντας το βιβλίο της Γ΄ Δημοτικού, υπάρχει το κεφάλαιο για το Μινωικό Πολιτισμό, στο οποίο δικαίως εξαίρεται το μεγαλείο του. Στο επόμενο κεφάλαιο που αφορά το Μυκηναϊκό Πολιτισμό, αναφέρονται τα εξής: «Οι Αχαιοί ήταν το πρώτο Ελληνικό φύλο που κατέβηκε στην Ελλάδα». Σε συνδυασμό που στα πρώτα κεφάλαια που αναφέρονται στη καταγωγή των Ελλήνων , αναφέρεται ότι τα Ελληνικά φύλα ξεκίνησαν από τις πεδιάδες της κεντρικής Ασίας(η θεωρία των Ινδοευρωπαίων), αυτομάτως το επίσημο Ελληνικό κράτος χαρακτηρίζει τους ΠΕΛΑΣΓΟΥΣ ΚΡΗΤΕΣ ως αλλόφυλους και ξένους .Όταν το οκτάχρονο παιδάκι διαβάσει αυτές τις ανακρίβειες που του πασάρουν οι Ρεπούσηδες και Σία, τι θα σκεφτεί; Τουλάχιστον σκοτεινή υπόθεση. Ποιος εγκέφαλος έδωσε την άδεια να εκδοθεί αυτή η φυλλάδα; Κανείς δεν το έχει προσέξει από το Υπουργείο Παιδείας; Πάμε παρακάτω:
Το Νεοελληνικό κράτος από το 1913 ουσιαστικά δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα για το νησί. Μόνο η Χούντα έφερε το ηλεκτρικό σε κάθε γωνιά του νησιού και έφτιαξε για τα τότε δεδομένα, ένα αξιοπρεπή δρόμο που σήμερα είναι καρόδρομος. Ίσως επειδή ο «εργολάβος» της εποχής Σ. Πατακός καταγόταν από τη Κρήτη. Θα αναφερθώ μόνο στις συγκοινωνίες του νησιού:
Το οδικό δίκτυο στο πιο τουριστικό μέρος της πατρίδας μας, είναι επιεικώς σε άθλια κατάσταση. Ανοίγουν τώρα το δρόμο Χανίων- Ηρακλείου και τον κάνουν δυο λωρίδων ανά κατεύθυνση, χωρίς διαχωριστικά, μπάρες κλπ. Όλο το υπόλοιπο δίκτυο είναι καρόδρομοι που όταν οδηγάς, παίζεις τη ζωή σου κορώνα-γράμματα ενώ οι τουρίστες γελάνε.
To Ρέθυμνο δεν έχει απ’ ευθείας σύνδεση ακτοπλοϊκώς με τον Πειραιά, ενώ ο Άγιος Νικόλαος δεν έχει καν λιμάνι. Αποτέλεσμα αυτών, η μεγάλη ταλαιπωρία και επιπλέον έξοδα γιατί πρέπει ο κόσμος να μεταβεί στα Χανιά ή στο Ηράκλειο για να εξυπηρετηθεί.
Το αεροδρόμιο των Χανίων παρά τη τεράστια κίνησή του, τα βράδια παραμένει κλειστό. Το Ρέθυμνο δεν έχει αεροδρόμιο ενώ της Σητείας είναι τριτοκοσμικό.
Το μεγαλύτερο έγκλημα του νεοελληνικού κράτους εις βάρος της Κρήτης, έγινε από τον Βενιζέλο ή Μπενίζ Ελ το 1923, όπου απελάθηκαν στην Τουρκία (στα πλαίσια της ανταλλαγής πληθυσμών), 200.000 εξισλαμισθέντες Κρητικοί και που σήμερα οι απόγονοί τους, έχουν μεταλλαχθεί σε Γενίτσαρους. Ακόμα, ποιος ξεχνά το έγκλημα του αποδεκατισμού της V Μεραρχίας στη Τρεμπεσίνα το 1941, μόνο και μόνο επειδή οι Κρητικοί, δεν ήταν βασιλόφρονες;
Βέβαια το νεοελληνικό κράτος για το προσωπικό και μόνο όφελος, στα πλαίσια της προσφιλούς τακτικής του να κατασκευάζει κατά καιρούς ανύπαρκτους ήρωες (Καραϊσκάκης, Μελάς, Δαβάκης, Σάντας-Γλέζος, Ζέρβας, Βελουχιώτης, Τσακαλώτος, Μπελογιάννης κλπ) κατασκεύασε και το μύθο της ΜΑΧΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ. Ο αγώνας των αντρών της Κοινοπολιτείας και των Ελληνικών στρατιωτικών δυνάμεων, απαξιώθηκε παντελώς και τη θέση τους πήρανε οι ηρωικοί χωρικοί που «αγωνίστηκαν» με κάθε μέσο για να μη σκλαβωθούν από τους ΝΑΖΙ. Η πραγματικότητα είναι ότι το πλιάτσικο, ονομάστηκε ηρωισμός και ο ακρωτηριασμός των τραυματιών και αόπλων Γερμανών, ανδρεία. Εξάλλου οι ένοπλοι παλικαράδες που αργότερα ανέβηκαν στο βουνό και πυροβολούσαν που και που κανένα βοηθητικό (Ι4) Γερμανό ,ανέβηκαν μόνο και μόνο για να δείξουν ότι ήταν μάγκες. Τα παραπάνω αντιπροσωπεύουν μόνο τη δική μου γνώμη για το θέμα, η οποία αποκτήθηκε από προσωπικές μαρτυρίες τουλάχιστον 50 αυτόπτων μαρτύρων όλων των πολιτικών αποχρώσεων.
Τέλος πάντων το θέμα είναι ότι η « ανεξάρτητη Κρήτη» σε μερικά χρόνια θα μας απασχολήσει. Το Ελληνικό κράτος πρέπει επιτέλους να λάβει τα μέτρα του, ώστε οι Κρητικοί να αισθανθούν ότι δεν είναι «μόνοι τους» και ότι τους θεωρούν πραγματικά αδέλφια τους κι όχι αλλόφυλους.
Νυκτερινός Επισκέπτης
Κωνσταντίνε Επειδή είσαι Κρητικός και σε πονάει αυτό το θέμα ξέρω ότι γράφεις τα έχεις ψάξει πάρα πολύ και τα εχεις διασταυρώσει ,τώρα το για θέμα της Μάχης της κρήτης οντως είναι λίγο θολό το τοπίο ξερω οτι καιρό τώρα (τα τελεταία δύο χρόνια) Έψαχνες αυτόπτες Μάρτυρες και κατέληξες στό τελικό συμπέρασμα !!! Εχει πολλά ένοχα Μυστικά η Λεβεντογέννα Κρήτη!!!!!

5 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δεν τραβάτε τ'αρχίδια σας να μεγαλώσου λέω εγώ! Άντε να κάνετε παρέα με τον ακατονόμαστο τηλεβιβλιοπώλη .

Ανώνυμος είπε...

ΠΕΣ ΤΑ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥΣ.

Ανώνυμος είπε...

πρίν χρόνια είχε απασχολήσει το κράτος αυτό το θέμα και μάλιστα απο σίγουρη πηγή σας λέω οτι η ΕΥΠ εφτασε μέχρι την κεφαλή που ηταν ενας επιχηρειματίας την εποχή εκείνη ξεκινούσε την οργάνωση απο την γερμανία
δεν πιστεύω οτι θα γίνει θέμα γιατί τους εχουν απο κοντά αλλά παραδείγματα οπως στον παδοσφαιρικό αγώνα πρέπει να μας εχουν στην τσίτα

Ανώνυμος είπε...

Νυκτερινέ Επισκέπτη ο συνεργάτης σου Κω/νος Τα περιγράφει σωστά και αυτή είναι η αλήθεια. δυστυχώς δεν μπορώ να πω περισσότερα λόγω θέσεως και έδρας.
ακαδημαϊκός γνωστότατος είμαι.
χαίρομαι που υπάρχουν έξυπνοι άνθρωποι με γνώση ,πάθος για μάθηση ,και με και δικές τους πρωτοβουλίες αναμοχλεύοντας τις πηγές να φτάνουν την αληθινή ιστορία τούτου του τόπου
με προβλημάτισε πάρα πολύ ο νεαρός κων/νος ( είναι νεαρός ;)
αλλά και εσύ , Νυκτερινέ Επισκέπτη, με την τρέλα που σε διακατέχει σε πολλά θέματα επικαιρότητας εάν σταματήσεις από τα κείμενά σου μερικές βωμολοχίες θα διευρύνεις το αναγνωστικό κοινό
αξια η προσπάθειά σας

Ανώνυμος είπε...

>>>To Ρέθυμνο δεν έχει απ’ ευθείας σύνδεση ακτοπλοϊκώς με τον Πειραιά<<<

ΑΠΟ ΠΟΤΕ ?
Φιλαράκο δεν μας τα λες καλά.
Δεν ξέρεις ότι απευθύνεσαι ΚΑΙ σε κρητικούς?